Cordless and Corded Dyson vacuum cleaners Clearance Prices Treadmills For Sale

Коледният празник на приятелите на Асоциация АЛА

На празника присъстваха много гости и семейства на деца с вродени лицеви аномалии, а за малчуганите беше организиран Карнавал с костюми и подаръци. Празникът се проведе с любезната подкрепа на г-жа Вили Гергива, Винарско имение Драгомир, Тон Бонбон, Модна нъща Нимана, доброволци от НАРД. Д-р Нели Щонова (водещ на предаването „Преди лекарствата“ по NBT) допринесе много за атмосферата на събитието и анимацията на гостите. Събитието беше отразено и в електронното издание на NBT (виж ТУК).

Специалнен музикален поздрав към Асоциацията отправиха певиците Силвия и Вероника. Искрените им думи трогнаха всички присъстващи.

Гордост за АЛА беше и изпълнението на Дони Марков, който се представи чудесно.

По време на празника, новият председател на УС на Асоциацията – Жана Ангелова представи дейностите и бъдещите планове за развитие в посока комплексното лечение на пациенти с вродени лицеви анималии. Доц. Юрий Анастасов разказа малко повече за връзката между Отделението по пластична и краниофациална хирургия и АЛА в ретроспекция, като даде подробна информация, отнасящи се към медицинските аспекти при работата с лицеви аномалии.

Галя (майката на Росен и Диляна, член на УС и родител за контакт в гр. Пловдив) даде интервю пред вестник Марица (виж статията ТУК).

Коледното тържество завърши с раздаване на подаръци за децата от Дядо Коледа и Снежанка.

2 thoughts on “Коледният празник на приятелите на Асоциация АЛА

 • 26.01.2012 at 16:51
  Permalink

  На разположение съм, ако мога да бъда полезна с нещо.

  Reply
  • 02.02.2012 at 10:28
   Permalink

   Здравейте, Констанитна!
   Благодаря за предложението и съпричастността. За нас всяка подкрепа е от значение. Може би ако уточните с какво се занимавате или в коя сфера бихте могли да ни помогнете ще отговоря нещо по-конкретно.
   На разположение съм на office@ala-bg.org

   Жана Ангелова
   Председател на УС на АЛА

   Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*

Дарете сега