Cordless and Corded Dyson vacuum cleaners Clearance Prices Treadmills For Sale

Chipolino с дарителска инициатива към Отделението по Пластична хирургия

Chipolino

Чиполино ЕООД е българска компания, специализирана в производството и търговията с бебешки и детски продукти. Тя е част от MAXEUROPE, най-големият производител на велосипеди в България

В края на 2011г. се проведоха разговори между Асоциация АЛА и Чиполино за организиране на дарителска инициатива, която да подпомогне пациентите с вродени лицеви аномалии. След дефиниране на нуждите в тази посока, се взе съвместно решение кампанията да се изразява в подмяна на 4 врати на болничните стаи и ремонт на 1 баня в Отделенито по пластична и краниофациална хирургия в Пловдив. Трудът и материалите бяха безвъзмездно предоставени от Чиполино ЕООД.

Към момента всички ремонтни работи са прилючили, а дарението е официално предоставено на УМБАЛ „Свети Георги“, Пловдив. Значително улеснено е транспортирането на пациенти от операционна зала към болничните стаи, което представляваше голям проблем за медицинския персонал поради несъответсвие в размерите на леглата и вратите.

Изказваме искрени благодарности на Чиполино ЕООД. Надяваме се тяхната инициатива да вдъхнови и други да последват този чудесен пример.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*

Дарете сега