TreadmillConsumers.us Clearance Prices Treadmills For Sale

Благотворителен търг в подкрепа на Aсоциация АЛА, 28 юни 2012

На 28.06.2012 г. в шоурума на Z&M HITACHI се проведе благотворителен търг в подкрепа на Асоциация на пациентите с вродени лицеви аномалии и техните родители – АЛА. Събраната сума от търга, благотворителните инициативи на Хайлайф, Rene Catering и дарения е близо 20000 лв. Лично домакинът и организатор на събитието г-н Николай Младжов предаде сумата на доц. Юрий Анастасов в присъствието на нотариус Румен Димитров.

За търга картини дариха: Боян Радев, Светлин Русев, Николай Младжов, Теодора Иванова, Ралица Стоицева, Искра Георгиева, Йордан Кацамунски, фондация „България”. Свои фланелки с автограф дариха Христо Стоичков и Мартин Петров, който присъстваше лично на търга заедно с Венци Рангелов.

Каузата подкрепиха Красимир Стефанов, Георги Забуров, Митко Дамов, всички носителки на титлата Мисис България, Мисис Дама на годината и Меги Савова. Най-активна от тях беше Катя Роуз, която закупи двете фланелки и костюмите на Софи Маринова – Модна къща „Романтика” и Устата – Модна къща „Агресия” от клипа на „Отнесени от вихъра”.

Картини закупиха бизнес дамите  Мая Цакова, Гергана Ташкова, Десислава Райчинова, а дейно участие в търга взеха адвокат Биляна Тончева, Албена Йорданова, Ирина Папазова. Картината на Светлин Русев стана притежание на Модна къща „Романтика”. Д-р Тиана Николова СБАГ „Свети Лазар” си тръгна с картина, г-н Иво Чешмеджиев също купи картина.

Водещ на търга беше Иван Динев – Устата, благотворително пяха Михаела Маринова, Нели Колева и Владо Димов.

От телевизионните среди благотворително се включи Тони Рапонска, а в търга участваха Сашо Диков и Диляна Маринова – Джуджи.

Топ моделът Гери Дончева дари пъзел от 1000 части и си закупи корона на Мисис България.

Асоциация АЛА благодари на г-н Николай Младжов и на всички дарители за огромната подкрепа. Събраните средства ще бъдат използвани за осъществяване на целите и проектите на АЛА в подкрепа на децата с вродени лицеви аномалии в България.

One thought on “Благотворителен търг в подкрепа на Aсоциация АЛА, 28 юни 2012

  • 18.07.2012 at 10:38
    Permalink

    Благотворителният търг беше събитието на годината, благодарение на г-н Николай Младжов. Досега толкова много средства не са събирани. Специални благодарности на Мая Цакова, Катя Роуз, Гергана Ташкова, Биляна Тончева и на всички дарители /не мога да ги изредя всички:))/ Не на последно място благодарим на една жена, вложила цялата си душа за каузата, без която това събитие нямаше да се състои – ДАНИЕЛА ОПЪЛЧЕНСКА.

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*

Дарете сега