Ани и Мирослав Мирови

Казваме се Ани и Мирослав Мирови и сме родители на прекрасно момиченце на име Даниела. Тя се роди през 2014 г. с цепнатина  на небцето. Ден след най-щастливия ни миг в живота разбрахме, че детето ни има проблем. Знаем какво изживява един родител в такъв момент и колко страшно може да звучи диагнозата.
Ще се радваме ако може да вдъхнем увереност и сила и на други родители в подобна ситуация. Готови сме да дадем подкрепа на всеки, който има нужда от това.“

Ани Мирова
Email: ani_hris@abv.bg
Тел.:+359886604420
Viber

Мирослав Миров
Email: m_mirov@abv.bg
Тел.:+359885575511
Viber

Десислава Георгиева

Казвам се Десислава Георгиева и съм майка на почти 2 годишния Петър. Той се роди с пълна едностранна цепнатина на устната, венеца и небцето.
По време на бремеността ми разбрахме само, че ще се роди с цепнатина на устната. Сблъсках се с предложението да прекъсна бременността си, но категорично отказах и за миг не съжалявам. Още тогава се свързах с майка, минала по този път и доколкото можахме със съпруга ми се успокоихме.
След като родих сина си, разбрах, че е и с цепнатина на венеца и небцето. Като цяло нямахме проблеми с храненето. В болницата беше захранен с обикновен биберон, а после използвах шишетата на Пижон.
На 2м. му беше коригирана устната, а на 10м. небцето.
Минала съм вече по този път и знам, че да общуваш с хора, сблъскали се със същия проблем е по- лесно и успокояващо. За това съм готова до помогна на всеки, който има нужда от съвет или подкрепа.

Email: des_1984@abv.bg
Skype: des_1984
Тел.: 0879047004