Cordless and Corded Dyson vacuum cleaners Clearance Prices Treadmills For Sale

Ремонт на Отделението в Пловдив

От името на целия екип на Асоциация АЛА и Отделението по Пластична и Краниофациална хирургия към УМБАЛ „Св. Георги”, Пловдив бихме искали да изразим искрените си благодарности към г-н Мирослав Петров.

Още от 2010 г. таткото на Томи подпомага отделението с труд и материали:

  • Пребоядисване на чакалнята пред Отделението;
  • Игрален дюшек за под в Детския кът.

В началото на 2011 г. г-н Петров успява да набере средства (над 600лв.) с помощта на свои колеги от службата за реновиране на една от баните в отделението. През месец май са закупени необходимите за ремонта материали, част от които са финансирани то Асоциация АЛА, и работата започва. Мирослав и баща му предлагат безвъзмездно труда си, а към екипа се присъединява и д-р Гигов. След няколко няколко дни неуморна работа и пътуване от София до Пловдив и обратно банята е готова за ползване.

В Отделението по пластична и краниофациална хирургия в Пловдив има още 3 бани, които се нуждаят от ремонт. Асоциация АЛА призовава родителите, които имат възможност да се включат в инициативата на семейство Петрови, да се свържат с нас, за да можем заедно да подобрим условията на престой на децата с вродени лицеви аномалии в болницата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*

Дарете сега