Cordless and Corded Dyson vacuum cleaners Clearance Prices Treadmills For Sale

ХХХ Национална акушерска конференция, юни 2011, Китен

На 23-25 юни 2011 г. в град Китен се проведе ХХХ Юбилейна Национална акушерска конференция. На нея взеха участие доц. Анастасов, д-р Войнов и м.с. Сланинкова – част от мултидисциплинарния екип за лечение на вродени лицеви аномалии към Отделение по Пластична хирургия към УМБАЛ „Свети Георги” – ЕАД, гр. Пловдив.

На конференцията д-р П. Войнов представи доклад на тема „Алгоритъм на поведение при диагностициране на дете с лицева аномалия. Национален регистър за лицеви аномалии. Европейски стандарти за първи грижи за дете с лицева аномалия”.

На форума беше представен „Проект за създаване на Регистъра за лицеви аномалии”, който се разработва от Медицински Университет – Пловдив в партньорство с Асоциация АЛА по програма, финансирана от Фонд „Научни изследвания” към МОМН.

Като експерт по пренатална диагностика и съавтор в доклада е доц. Малинова от АГ клиника към УМБАЛ „Свети Георги”. Тя е и консултант към мултидисциплинарния екип за изготвяне на Европейските стандарти за лечение на вродените лицеви аномалии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*

Дарете сега