Cordless and Corded Dyson vacuum cleaners Clearance Prices Treadmills For Sale

Международно признание за Асоциация АЛА

След 16 години съвместна работа, най-голямата благотворителна организация за подпомагане лечението на вродените цепнатини на устната и небцето Smile Train, отличи АЛА и екипа на проф. Анастасов като ги постави сред лидерите в благородната професия.

Smile Train подкрепя дейността на АЛА и Отделението в УМБАЛ „Св. Георги“ като предоставя специфични, висококачествени консумативи и инструменти, допринасящи за по-добрия резултат от хирургичното лечение на деца, родени с цепнатини на устната и небцето. Smile Train осигурява и допълнителни средства за анестезиологични грижи, които в определени периоди липсваха.

Smile Train е водеща световна организация в тази област, подкрепя лечението на хиляди деца, родени с цепнатини на устните и небцето в най-бедните или развиващи се страни. Организацията помага за осигуряване на лечението на деца в над 85 държави.

Ето какво казват от Smile Train в съобщението си до своите най-добри партньори:

„Въпреки всички трудности, пред които сте поставени, вашата отдаденост, висококачествена работа и комплексната грижа, които предоставяте на своите пациенти, са незаменими. Ние сме изключително горди от това, че работим заедно. Благодарим за работата, която вършите всеки ден, за да има повече усмивки във вашата страна“.

Глобалните лидери в партньорството със Smile Train са избрани след проучване и преценка на работата за предходната година и спрямо напредъка и качеството на извършените дейности.

 

One thought on “Международно признание за Асоциация АЛА

  • 18.04.2016 at 22:25
    Permalink

    Гордеем се с такъв екип, работеш в България, Успехи и занапред!

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*

Дарете сега