Cordless and Corded Dyson vacuum cleaners Clearance Prices Treadmills For Sale

Илияна Мавродиева се оттегли от УС на Асоциация АЛА

Скъпи членове и приятели,

Както повечето от вас вече знаят, аз се отеглям от управителния съвет на АЛА. За съжаление в последно време установих, че с моето позициониране в София, не съм толкова пълноценна в работата си, колкото ми се иска. Отдалечеността ми би могла да бъде в голяма степен проблем при необходимост от бързо реагиране, както например се е налагало бързо да реагирам при подаване на документи за конкурсни проекти финансирани от европейските фондове. Досега съм се справяла в ситуации изискващи бързо реагиране, но няма гаранции, че винаги ще успявам. Дадох си равносметка, че бих се чувствала ужасно, ако в някаква подобна ситуация възпрепятствам възможностите пред АЛА за финансиране и развитие.

Сред децата на АЛА

По време на моето членуване в УС на АЛА, заедно с екипа и вашата помощ, успяхме да разгърнем дейността на нашата организация и да постигнем добри резултати до момента. Разбира се, моето оттегляне не е крайно и аз ще продължа да подпомагам работата и развитието на АЛА, ще продължа да подкрепям Родителите за контакт, като и досега.

Спокойна съм, когато знам, че моето място заема Жана Ангелова. Жана е част от екипа на АЛА от дълги година и е човекът, който е най-запознат в детайли с цялостната работа на Асоциацията. Сигурна съм, че тя ще има подкрепата на всички ви и заедно с вас ще постигне още много положителни резултати за АЛА, както и за всички, засегнати от лицевите аномалии.

Бих искала да благодаря на всички за отзивчивостта и подкрепата, която съм получавала досега от вас.

Пожелавам ви весели празници и много успешна и усмихната 2012 година.

С най-добри пожелания!

Илияна Мавродиева

Дарете сега