Association_team Детски празник 01.06.2014 Детски празник АЛА
Поезия с кауза - децата с лицеви аномалии
Скъпи приятели, заповядайте на 31 май от 18.30 в литературния клуб на Столична библиотека, за да чуете стиховете на осем любими автори, които подкрепят децата с лицеви аномалии. Аксиния Михайлова, Петър Чухов, Ина Иванова, Стефан Иванов, Ирена Иванова, Димана Йорданова, Иван С.
Жоел Лифо - Първи пациент от Албания
През януари 2018 година с нас се свърза с г-н Марк Стосчер, директор на организация с нестопанска цел - Torchbearers, работеща в Албания. Ставаше въпрос за бебе, родено с цепнатина на устната и небцето. Оказа се, че в търсене на помощ за хирургичното лечение на новороденото момченце, г-н Стосчер е насочен към АЛА от "Smile train".
Възможно приложение на опита на АЛА с електронното досие ЕМДЛА в Испания
Специалисти от Испания проявявят интерес към разработеното от АЛА електронно досие, имат желание да го внедрят в тяхната практика По покана на Болницата Вал ДЕБРОН (Val d'Hebron) - Барселона и Испанското дружество за лицеви аномалии и чрез КОСТ проект CA16234 – Неравенства при лечението на лицевите аномалии в Европа, професор Анаст...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*

Association_team Детски празник 01.06.2014 Детски празник АЛА
Среща на логопедите към АЛА се проведе в Пловдив
На 25 ноември 2017 се състоя работна среща на логопеди, членове на мрежата за подкрепа към Асоциация АЛА. Участваха специалисти от София, Пловдив, Бургас, Благоевград и Сливен.
АЛА с дарителска кутия на Пловдив Джаз Фест
Мирослава Кацарова и тази година подкрепя каузата на АЛА. Асоциацията имаше дарителска кутия по време на Пловдив Джаз Фест, който се проведе от 1 до 4 ноември в Дома на културата в Пловдив. 413,21 лева са събраните средства. Благодарим на артистичния директор на фестивала Мирослава Кацарова и на всички, които бяха съпричастни.
455 лева събра благотворителната прожекция за децата на АЛА
Филмът „Мост към Кристо“ има прекрасно послание - за това, че човек трябва да следва мечтите си, да не си поставя граници и да не поставя граници към другите; че всички сме различни, различието не е нищо лошо, дори именно то е ценното. Точно от такова отношение имат нужда и децата, за които се грижи Асоциация АЛА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Дарете сега