Association_team Детски празник 01.06.2014 Детски празник АЛА
Признание от Център „Фонд за лечение на деца“ за дългогодишната подкрепа от френските ни партньориПет деца, на възраст от 7 месеца до 11 години, с редки малформации са били оперирани от професорите Филип Пелерен и Патрик Делем от Лил, Франция и българските им колеги от Отделението по пластично-реконструктивна и естетична хирургия за деца в УМБАЛ-Пловдив с ръководител проф.
60 бебета и 3 бременни майки са консултирали през годината специалистите по хранене
60 бебета и 3 бременни майки са консултирали през 2016-та година от медицински сестри и акушерки, които са преминали обучения за специалисти по хранене на деца с лицеви аномалии. 11 от консултираните деца са били от ДМСГД-та в страната, като 7 от тях живеят в домове в Северна България.
Близо 5000 лева за лечението на деца с лицеви аномалии събра дарителска кампания на АЛА
Близо 5000 лева за лечението на деца с лицеви аномалии бяха дарени по време на дарителската кампания на асоциация АЛА през ноември. Тя се осъществи благодарение на джаз певицата Мирослава Кацарова, която прегърна каузата. И така, още на Пловдив Джаз Фест за децата се събраха близо 800 лева от дарителска кутия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*

Association_team Детски празник 01.06.2014 Детски празник АЛА
Пловдив Джаз Фест подкрепя Асоциация АЛА
Щастливи сме да споделим, че благодарение на директора на Пловдив Джаз Фест –Мирослава Кацарова, тази година стотици хора чуха за Асоциация АЛА и за децата с лицеви аномалии. По време на мащабното музикално събитие, което се провежда в Дома на културата в Пловдив от 01 до 05.
Общо събрание на Асоциация АЛА - октомври 2016
Скъпи членове на Асоциация АЛА, Скъпи родители и специалисти, На 16 октомври 2016, неделя, в Пловдив ще се проведе Общото събрание на нашата организация. Моля, всички членове и симпатизанти да се запознаят с информацията относно дневния ред и уточненията за провеждане на събранието тук.
Тринадесети международен конгрес на Конфедерацията за вродени цепнатини на устните и/или небцето
На 8-ми  до 11-ти февруари 2017г. в Mahabalipuram, Индия ще се проведе тринадесети международен конгрес на Конфедерацията за цепнатини на усните и/или небцето и свърването им с краниофациалните аномалии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*

Дарете сега