Association_team Детски празник 01.06.2014 Детски празник АЛА
60 бебета и 3 бременни майки са консултирали през годината специалистите по хранене
60 бебета и 3 бременни майки са консултирали през 2016-та година от медицински сестри и акушерки, които са преминали обучения за специалисти по хранене на деца с лицеви аномалии. 11 от консултираните деца са били от ДМСГД-та в страната, като 7 от тях живеят в домове в Северна България.
Близо 5000 лева за лечението на деца с лицеви аномалии събра дарителска кампания на АЛА
Близо 5000 лева за лечението на деца с лицеви аномалии бяха дарени по време на дарителската кампания на асоциация АЛА през ноември. Тя се осъществи благодарение на джаз певицата Мирослава Кацарова, която прегърна каузата. И така, още на Пловдив Джаз Фест за децата се събраха близо 800 лева от дарителска кутия.
Пловдив Джаз Фест подкрепя Асоциация АЛА
Щастливи сме да споделим, че благодарение на директора на Пловдив Джаз Фест –Мирослава Кацарова, тази година стотици хора чуха за Асоциация АЛА и за децата с лицеви аномалии. По време на мащабното музикално събитие, което се провежда в Дома на културата в Пловдив от 01 до 05.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*

Association_team Детски празник 01.06.2014 Детски празник АЛА
Общо събрание на Асоциация АЛА - октомври 2016
Скъпи членове на Асоциация АЛА, Скъпи родители и специалисти, На 16 октомври 2016, неделя, в Пловдив ще се проведе Общото събрание на нашата организация. Моля, всички членове и симпатизанти да се запознаят с информацията относно дневния ред и уточненията за провеждане на събранието тук.
Тринадесети международен конгрес на Конфедерацията за вродени цепнатини на устните и/или небцето
На 8-ми  до 11-ти февруари 2017г. в Mahabalipuram, Индия ще се проведе тринадесети международен конгрес на Конфедерацията за цепнатини на усните и/или небцето и свърването им с краниофациалните аномалии.
Цвети Цанова-родител: Трябва да сме близо до децата си, да ги прегръщаме, а за останалото ще се погрижат специалистите
За много родители новината, че новороденото им бебе е с цепнатина на устната или че очакват да се роди дете с такъв проблем, е повече от шокираща.  За съжаление, все още някои от тях получават "съвет" от медицински специалисти и други да го оставят в специализирана институция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*

Дарете сега