Association_team Детски празник 01.06.2014 Детски празник АЛА
Близо 5000 лева за лечението на деца с лицеви аномалии събра дарителска кампания на АЛА
Близо 5000 лева за лечението на деца с лицеви аномалии бяха дарени по време на дарителската кампания на асоциация АЛА през ноември. Тя се осъществи благодарение на джаз певицата Мирослава Кацарова, която прегърна каузата. И така, още на Пловдив Джаз Фест за децата се събраха близо 800 лева от дарителска кутия.
Пловдив Джаз Фест подкрепя Асоциация АЛА
Щастливи сме да споделим, че благодарение на директора на Пловдив Джаз Фест –Мирослава Кацарова, тази година стотици хора чуха за Асоциация АЛА и за децата с лицеви аномалии. По време на мащабното музикално събитие, което се провежда в Дома на културата в Пловдив от 01 до 05.
Общо събрание на Асоциация АЛА - октомври 2016
Скъпи членове на Асоциация АЛА, Скъпи родители и специалисти, На 16 октомври 2016, неделя, в Пловдив ще се проведе Общото събрание на нашата организация. Моля, всички членове и симпатизанти да се запознаят с информацията относно дневния ред и уточненията за провеждане на събранието тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*

Association_team Детски празник 01.06.2014 Детски празник АЛА
Тринадесети международен конгрес на Конфедерацията за вродени цепнатини на устните и/или небцето
На 8-ми  до 11-ти февруари 2017г. в Mahabalipuram, Индия ще се проведе тринадесети международен конгрес на Конфедерацията за цепнатини на усните и/или небцето и свърването им с краниофациалните аномалии.
Цвети Цанова-родител: Трябва да сме близо до децата си, да ги прегръщаме, а за останалото ще се погрижат специалистите
За много родители новината, че новороденото им бебе е с цепнатина на устната или че очакват да се роди дете с такъв проблем, е повече от шокираща.  За съжаление, все още някои от тях получават "съвет" от медицински специалисти и други да го оставят в специализирана институция.
Стандарти за лечение за родители и лекари на деца с лицеви аномалии
Консорциум от експерти от цяла Европа създаде първия по рода си доклад със стандарти за родители и лекари на деца с лицеви аномалии. Стандартите помагат на медицинските екипи да преценят какви грижи да бъдат положени за децата по време на диагностицирането им и храненето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*