Cordless and Corded Dyson vacuum cleaners Clearance Prices Treadmills For Sale

455 лева събра благотворителната прожекция за децата на АЛА

Филмът „Мост към Кристо“ има прекрасно послание – за това, че човек трябва да следва мечтите си, да не си поставя граници и да не поставя граници към другите; че всички сме различни, различието не е нищо лошо, дори именно то е ценното. Точно от такова отношение имат нужда и децата, за които се грижи Асоциация АЛА. Надяваме се да има все повече хора, които са съпричастни с каузата и такива, които да имат възможност да даряват за по-доброто лечение на всички бебета и пораснали деца, които имат нужда от него.

Филмът беше прожектиран на 28.10 в LUCKY Дом на киното в Пловдив. Залата, която побира 70 човека, беше почти изцяло пълна с хора, дошли да се докоснат до необятната личност на Христо Явашев-Кристо, да чуят разказа от първо лице на журналистката Евгения Атанасова-Тенева и да подкрепят децата и родителите.

Благодарим на всички, които присъстваха на благотворителната прожекция на Асоциация АЛА в Lucky Дом на киното. Това събитие стана възможно, благодарение на Anton Kostadinov, който направи рекламните материали; Geri Georgieva, която беше и инициатор на това да видим филма „Мост към Кристо“ първи в Пловдив; Maria Nesheva, която създаде нови приятелства за АЛА; на доброволците от НАРД; на собственика на киното Borislav Lalev, който осигури залата на доброволни начала. Безкрайни благодарности на Евгения Атанасова-Тенева – автор на филма, която го предостави за излъчване на Асоциацията и разбира се, на БНТ, които популяризираха инициативата. На всички Вас – съпричастни с проблемите и радостите на децата с лицеви аномалии.

Нека да продължаваме да градим мостове заедно.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*

Дарете сега