Пловдив Джаз Фест подкрепя Асоциация АЛА

Щастливи сме да споделим, че благодарение на директора на Пловдив Джаз Фест –Мирослава Кацарова, тази година стотици хора чуха за Асоциация АЛА и за децата с лицеви аномалии. По време на мащабното музикално събитие, което се провежда в Дома на културата в Пловдив от 01 до 05.11, Асоциация АЛА има своя дарителска кутия и разпространява информационни материали.

През всички дни на фестивала, джаз певицата Мирослава Кацарова апелира публиката да подкрепи децата с лицеви аномалии. Също така във фестивалната книжка, една страница е посветена на каузата. На снимките се виждат две от децата на АЛА, а интервю с тяхната майка може да прочетете тук.

dav

Искрено се надяваме все повече хора да научат за трудностите на децата с лицеви аномалии, за нуждата от комплексно лечение, и все повече хора да проявяват разбиране и съпричастност. Каузата на АЛА всяко дете с такъв проблем да получава адекватно и ефикасно решение, както и нужната толерантност е важна за пациентите и техните семейства, важна е и за обществото, и сме все по-щастливи, че намираме истински приятели, които ни подкрепят.

Мирослава Кацарова ще направи и още един жест. На 15 ноември от 20 часа, в Би Боп Кафе в Пловдив, ще се състои благотворителен концерт с нейно участие. Трогваща подкрепа, която всички деца с лицеви аномалии заслужават. Благодарим за великодушието на една от най-добрите джаз певици у нас.

%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%ba%d0%b0%d1%82