Историята на Александра Попова

„Най-хубавите ми рокли са прекрояваните“
Най-хубавите ми рокли са прекрояваните по мой размер и доправяните- тези, на които съм добавяла детайл, за да станат по-интересни и различни от масовата конфекция. Моят син има белег над устата, повдигнато връхче на горната устна и леко криво носле. Той е прекрасен.
Когато преди почти 4 години Пламен се роди на Коледа, съвсем не разсъждавах по този начин, но сега си мисля…Господ е доста зает с всичко, което се случва на човечеството, тук на земята, толкова зает, че понякога не успява да довърши докрай част от задачите си на сътворител и така подлага на изпитание именно онези, имащи най-силен дух, и то още с рождението им. Но синът ми попадна на чудотворни ръце в Пловдив, които довършиха недовършеното. Синът ми е действително прекрасен.
Хората, споделящи трудни моменти, създават по-силна връзка помежду си. Изпитанията, започнали от първия миг след раждането на Пламен, обърнаха йерархията на приоритетите ми завинаги. Моят прекрасен син е всичко, което имам и всичко, без което не мога. Всички ние, които пишем и четем тук, сме свързани по специален начин, в името на нашите деца и тяхното щастие, заради собствените си страхове, но и с гордост от преодлените препятствия.
Благодаря на всички съ-творители, съ-мишленици, за цялата съ-причастност.