Фоторепортаж на фотографите Клеман Реиски и Стефан Симон

Между 16-ти и 21-ви Октомври 2014 ще ни гостуват двама фотографи от Франция – Клеман Реиски и Стефан Симон заедно с нашия дългогодишен приятел и партньор ЕКО /Европейската организация за защита правата на пациентите с вродени лицеви аномалии/ – Гарет Дейвис. Тяхната визита цели да подкрепи работата ни чрез провеждането на фото и видео репортажи, които да бъдат основа за организирането на бъдеща изложба в Париж и издаването на книга за нашата дейност в България. Планирани са интервюта с Проф. Дмн Юрий Анастасов, Жана Ангелова – Председател на УС на АЛА, членове на екипа и родители.

Нашият апел е да дадете съгласието си фотографите да снимат вас и децата по време на петъчните консултации и срещата за оценка на членовете от мрежата „Родител за контакт“, с което ще подпомогнем успешното провеждане на репортажите.

На 20-ти Октомври нашите гости ще посетят ДМСГД – Ямбол, където има наши пациенти и ще направят фоторепортаж и с тях.

Посещението им е финансирано от ЕКО, а организацията на визитата е дело на екипа на АЛА. Средствата, които ще постъпят в края на тази кампания ще отидат в подкрепа на нашите усилия да подобрим грижите и лечението на лицевите аномалии в България. Във връзка с визитата си, нашите гости са подготвили и кратка презентация на идеята, под формата на клип, представен във франкофонските среди на следния адрес: http://fr.ulule.com/la-difference/