Празник „Чисти и здрави зъби“

 Мили родители и деца,
На 01 юни 2014 г, Денят на детето, в детския център на хотел Санкт Петербург, Асоциация АЛА организира детски празник „Чисти и здрави зъби“. Ще има забавления, подаръци и почерпка.
Празничната програма ще се води от аниматори, които ще разказват забавни и поучителни истории. Надяваме се чрез тях, децата да бъдат мотивирани да поддържат зъбките си чисти и здрави. Ще има специални кътове с образователни игри, рисунки, логически забавления и сладки изненади. За веселото настроение ще се грижи клоун, който ще разсмива и едновременно ще учи малките как да мият зъбките си. По време на тържеството, децата ще получат интересни и достъпни за тях материали за устната хигиена, както и много подаръци и награди. Така наред със забавлението, ще покажем на децата как поддържат правилно и редовно зъбките си чисти.
В тържеството могат да участват деца на възраст между три и тринадесет години, придружени от своите родители.
Ако сте членове на Асоциация АЛА ще получите и покана за Общото събрание, което ще се проведе на същото мястоq в същия ден. Родители, които не са членове на АЛА, също могат да присъстват, ако желаят. Освен обичайния дневен ред, по време на събранието ще има лекция г-н Мартин Персон, Доктор по психология от Англия.
Моля, до 10 май да заявите участието на децата в празника на e-mail: office@ala-bg.org . Важно е, за да не останат някои деца без почерпка и подаръци.

Здрави и чисти зъби
Здрави и чисти зъби